ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΟΥ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Customize
Προσαρμοσμένη θεραπεία στις ανάγκες σας κατόπιν προσωπικής συνεννόησης με την υπεύθυνη του Bio Νails & Beauty Salon. Το πακέτο μπορεί να περιέχει υπηρεσίες ομορφιάς που αφορούν το πρόσωπο ή το σώμα. Κατόπιν ραντεβού επιλέγουμε την κατάλληλη εμπειρία για τις ανάγκες μας ή για τον άνθρωπο που θέλουμε να το προσφέρουμε.

Πακέτο νύφης ***
Δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα περιποίησης για την πιο σημαντική ημέρα με συμβουλές μακιγιάζ περιποίηση σώματος και προσώπου αλλά και βιολογική φροντίδα των άκρων.
Πρόταση του Bio Νails & Beauty Salon για την άψογη εμφάνιση σας είναι η Βιολογική βαφή νυχιών σε μόνιμο γαλλικό .

Δοκιμάστε μία επιπλέον παροχή για την ιδιαίτερη μέρα με τα τελευταία σχέδια και χρώματα για την βαφή αλλά και το σχεδιασμό κάτω από τη¨ζώνη¨.
Brazilian – ή σχέδιο χρώμα για την περιοχή του μπικίνι. Νυφικό σχέδιο μπικίνι με επιλογές χρωμάτων ( φυσικό – μώβ – ρόζ – ξανθό).
Το Bio Νails & Beauty Salon καινοτομεί παρέχοντας τα τελευταία σχέδια και χρώματα για την βαφή αλλά και το σχεδιασμό κάτω από τη¨ζώνη¨.

Συμβουλευτείτε την ειδικό του Bio Nails & Beauty Salon στην αναζήτηση του προσωπικού σας στυλ, χωρίς να φοβάστε προσωρινές αλλαγές στην εμφάνιση σας. Σε ειδικές περιπτώσεις ή και κατά την διάρκεια του χρόνου χαρίστε στον εαυτό σας μία όμορφη αλλαγή.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ

ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ SIMPLE
* Περιποίηση άνω και κάτω άκρων και βαφή γαλλικού
* Περιποίηση προσώπου για λάμψη
* Περιποίηση σώματος μασάζ αποτοξίνωσης (detox)

Το Simple διατίθεται και σε μορφή Δωροεπιταγής

ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ COMPLEX
* Περιποίηση άνω και κάτω άκρων και ΒΙΟ μόνιμη βαφή γαλλικού
* Περιποίηση προσώπου για καθαρισμό και λάμψη με βιταμίνες
* Περιποίηση σώματος μασάζ αποτοξίνωσης (detox)

Το Complex διατίθεται και σε μορφή Δωροεπιταγής

ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ FLEXI * για ένα άτομο
* Περιποίηση άνω και κάτω άκρων απλό η S.P.A και βαφή γαλλικού απλό η ΒΙΟ μόνιμη γαλλικό και με διακόσμηση
* Περιποίηση προσώπου για καθαρισμό ή αρωματοθεραπεία ή σοκολατοθεραπεία
* Περιποίηση σώματος μασάζ σιάτσου ή θαλασσοθεραπεία

Το Flexi διατίθεται και σε μορφή Δωροεπιταγής

ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ FLEXI ** για δύο άτομα 

* Περιποίηση άνω και κάτω άκρων
* Περιποίηση προσώπου
* Περιποίηση σώματος (ή μασάζ σώματος)

Το Flexi διατίθεται και σε μορφή Δωροεπιταγής

Το πακέτο FLEXI** 
δημιουργήθηκε σαν βάση για να μπορέσετε να προσαρμόσετε τις δικές σας ανάγκες για την ημέρα αυτή. Σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon με προσωπική συνέντευξη θα σας προτείνει το κατάλληλο πακέτο για ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Επιπλέον παροχές
Χαρίστε στους φίλους ή στους αγαπημένους σας ή στην οικογένεια σας ένα δώρο για οποιαδήποτε περίσταση κατά την διάρκεια του χρόνου.
Ο αποδέκτης του δώρου σας θα παραλάβει ένα ιδιαίτερο φάκελο με την υπηρεσία που έχετε επιλέξει να του χαρίσετε.
Θα έχει επιπλέον την δυνατότητα προσαρμογής του δώρου εάν και εφόσον δεν ικανοποιεί τις ανάγκες του την συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης με το Bio Nails & Beauty Salon.

Πακέτο ευεξίας ***
Επιλέξτε ένα ημερήσιο SPA με την βοήθεια του συμβούλου του Βιο Nails & Beauty Salon και χαλαρώστε! Μοναδική εμπειρία με υψηλών προδιαγραφών προϊόντα αλλά και υπηρεσίες που χαρίζουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στον εαυτό σας! Σε ατομικό πρόγραμμα ή για δύο άτομα απολαύστε μια ολόκληρη ήμερα φροντίδας και ομορφιάς με υπηρεσίες που εσείς θα επιλέξετε.

Πακέτο ομορφιάς καλοκαιριού ***
Χαρίστε στον εαυτό σας μία βαθειά ενυδάτωση προσώπου ή σώματος .
Ένα απολαυστικό μανικιούρ – πεντικιούρ με προϊόντα από την θάλασσα.
Ένα χαλαρωτικό μασάζ μαζί με απολέπιση σε όλο το σώμα.
Ασπίδα προστασίας για την περίοδο του καλοκαιριού και ταυτόχρονα προετοιμασία για την έκθεση μας στην ηλιακή ακτινοβολία κατά την διάρκεια των διακοπών.

Πακέτο ομορφιάς Χειμώνα ***
Δοκιμάστε την απόλυτη χαλάρωση με το συνδυασμό μασάζ σώματος και χρήση χαμάμ.Φροντίστε το πρόσωπο σας κάνοντας ένα βαθύ καθαρισμό ή μία ενυδάτωση που σίγουρα έχετε ανάγκη την μεταβατική αυτή περίοδο .
Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα ή πόνους με την εμπειρία της αρωματοθεραπείας ή και μίας προσωπικής συνεδρίας μασάζ σιάτσου σε όλο το σώμα.

Πακέτο ομορφιάς Χριστουγέννων *** 
Προετοιμαστείτε για τις λαμπερές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας μία περιποίηση προσώπου ή σώματος με αποτελέσματα ανάλογα της λάμψης των Χριστουγέννων. Δώστε προσοχή και στη ευαίσθητη περιοχή των ματιών που είναι συχνά ο αποδέκτης όλης της κούρασης του προσώπου επιλέγοντας θεραπείες αντιγήρανσης και λάμψης.

Πακέτο ομορφιάς NATURE ***
Επιλέξτε τις θεραπείες του Bio Nails & Beauty Salon από φρούτα και λαχανικά κάθε εποχής.
Προϊόντα και θεραπείες φτιαγμένα στις δικές σας ανάγκες κατόπιν συνεννόησης αφού παρασκευάζονται την ίδια ημέρα για εσάς !

Υπεύθυνη για το Bio Nails & Beauty Salon
Μαρία Καραϊσκάκη

Τηλ . επικοινωνίας  210- 6536074  | Κ. 6977 – 553 983

Advertisements