Χαμάμ – Μασάζ σιάτσου

ΧΑΜΑΜ

ΧΑΜΜΑΜ :: BIONAILS & BEAUTY

ΧΑΜΜΑΜ :: BIONAILS & BEAUTY

Το χαμάμ αποτελεί τον πλέον ευχάριστο τρόπο για να χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα λείο καθαρό δέρμα και ένα σώμα γεμάτο υγεία απαλλαγμένο από μυϊκούς πόνους και συμπτώματα κόπωσης.
Το χαμάμ είναι αποτελεσματικό όταν η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 43°C και 46°C, προκαλεί εφίδρωση λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας του σώματος.
Ένα μεγάλο όφελος του χαμάμ είναι η ευεργετική τους επίδραση στο δέρμα, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι γυναίκες. Η ζέστη διεγείρει τη ροή του αίματος και καθαρίζει το δέρμα, ανοίγοντας τους πόρους και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα κάνοντας το δέρμα απαλότερο, πιο λείο και υγιές.
Η καλή επίδραση του χαμάμ στον οργανισμό έγκειται στην προαγωγή της νευρομυϊκής χαλάρωσης με την αύξηση της αιμάτωσης. Έχει αποδειχθεί πως το χαμάμ είναι ευεργετικό για άτομα που υποφέρουν από παθήσεις ύπνου, ξηροδερμία, μυϊκή δυσκαμψία καθώς και για άτομα που είναι ευαίσθητα στις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Η σωστή χρήση του χαμάμ γίνεται όταν κάνουμε μπάνιο πριν από την είσοδο μας για λόγους υγιεινής. Η παραμονή στο χώρο εξαρτάται από την ευαισθησία του καθενός στη ζέστη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15-20 λεπτά. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται και μετά από 15-20 λεπτά, φτάνει γύρω στους 40°C. Η καρδιακή συχνότητα αυξάνεται προκειμένου η πίεση να διατηρηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια. Παρόλα αυτά, συνήθως παρατηρείται μια μικρή πτώση της συστολικής και διαστολικής πίεσης, η οποία αποκαθίσταται όταν κάνουμε ένα κρύο ντους με την έξοδο μας. Επίσης με το κρύο ντους η καρδιακή συχνότητα και η θερμοκρασία του σώματος επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα και οι πόροι του δέρματος κλείνουν. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε στο τέλος μια ενυδατική λοσιόν που να θρέφει και να ενυδατώνει το ανανεωμένο δέρμα μας.

Το χαμάμ θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με καρδιακές παθήσεις, κλειστοφοβία, παχυσαρκία, ψυχολογικά προβλήματα, κ.α.

Ενημερωθείτε από το προσωπικό σύμβουλο του Bio Nails & Beauty Salon και για τις εφαρμογές που μπορούν να συνδυαστούν παράλληλα με την χρήση του χαμάμ.

ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ

ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ :: BIONAILS & BEAUTY

ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ :: BIONAILS & BEAUTY

Ακολουθώντας την σύγχρονη εποχή και τους ρυθμούς της αλλά πιστεύοντας στην κλασική και πανάρχαια μέθοδο εφαρμογών χειρομάλαξης αλλά και αυτοθεραπείας του σώματος και της ψυχής το Bio Nails & Beauty Salon σχεδίασε ένα πρόγραμμα με ατομικές συνεδρίες. Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να το ακολουθήσει με σκοπό την πνευματική τόνωση αλλά και την αρμονία των λειτουργιών του σώματος.

«Το σώμα μας φαίνεται υλικό και συμπαγές, μπορούμε να το πιάσουμε και να το αισθανθούμε, εντούτοις η βασική του ύλη και ουσία είναι καθαρή ενέργεια. Οσο πιο βαθειά μπορέσουμε να δούμε το σώμα μας μέσα από ένα μικροσκόπιο τόσο πιο εύκολο είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι το σώμα μας αποτελείται από κύτταρα και τα κύτταρα από άτομα και αυτά από πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια δηλαδή απειροελάχιστα στοιχεία ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Το ΣΙΑΤΣΟΥ είναι ένα βιοενεργειακό μασάζ στο οποίο τα δάκτυλα πιέζουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος για να προσφέρουν ανακούφιση από πόνους, δυσκαμψία, ένταση , κούραση και συμπτώματα αρρώστιας.
Αυτά τα σημεία πιέσεως εντοπίζονται κατά μήκος των μεσημβρινών ή καναλιών, μέσα στα οποία κυλάει η ενέργεια του σώματος. Οι μεσημβρινοί περνούν μέσα από πολλά μέρη του σώματος και συνδέουν τα ζωτικά όργανα. Το ΣΙΑΤΣΟΥ μπορεί να ανακουφίσει από πολλά είδη χρόνιων παθήσεων και πόνων όπως επίσης συντελεί στην διατήρηση της υγείας ,της ζωτικότητας και δυναμώνει τα εσωτερικά όργανα,εμποδίζοντας την αποτελμάτωση της ροής της ενέργειας. Η μάλαξη ή massage επαναφέρει στη τάξη την σκληρότητα των μυών, εξαλείφει το γαλακτικό οξύ προετοιμάζει το σώμα να δεχθεί τις πιέσεις του ΣΙΑΤΣΟΥ και την θεραπευτική ενέργεια του REIKI.
Η χειροπλαστική είναι φυσική θεραπευτική μέθοδος της ίδιας ηλικίας με τον άνθρωπο πάνω στην γή. Βοήθησε, βοηθάει και θεραπεύει τον άνθρωπο ως τις μέρες μας με μεγάλη επιτυχία!»

ΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΧΑΜΑΜ - ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ :: BIONAILS & BEAUTY

ΧΑΜΑΜ – ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ :: BIONAILS & BEAUTY

Η σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon θα σας προτείνει μασάζ σε ολόκληρο το σώμα με φυσικά λάδια ενισχυμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια της επιλογής σας.
Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του σώματος που προέρχονται από οποιαδήποτε αιτία.
Σκοπός μας είναι να αντιμετωπίσουμε τα πιθανά σωματικά προβλήματα που προέρχονται από το σύγχρονο τρόπο ζωής (στρές, πονοκεφάλους, κρυολογήματα, κυτταρίτιδα, δερματικές παθήσεις, κλπ.). Αποτέλεσμα είναι η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος η ανακούφιση από τους πόνους αλλά και η σωματική ευεξία. Η αρωματοθεραπεία είναι η αρχαία τέχνη και επιστήμη του να χρησιμοποιείται η θεραπευτική δύναμη των αρωματικών αιθέριων ελαίων από οργανικές φυτικές πηγές. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να προκαλέσουν πολλές διαφορετικές επιδράσεις στο σώμα, το πνεύμα και το μυαλό. Τα αιθέρια έλαια μπορεί να είναι καταπραϋντικά ή διεγερτικά ανάλογα με την επιλογή που θα κάνουμε σκεπτόμενοι τις τρέχουσες ανάγκες.
Τέτοιες είναι το άγχος και το στρες, η αϋπνία, η δυσμηνόρροια, η υπερκόπωση ή και η χαμηλή ενέργεια του οργανισμού και αρκετές άλλες.
Κατά τη διάρκεια του μασάζ τα αρώματα γίνονται αντιληπτά από τις απολήξεις των νεύρων που βρίσκονται στη μύτη και σήματα περνάνε στο νευρικό σύστημα του εγκεφάλου.
Ένα σημαντικό μέρος του νευρικού συστήματος ελέγχει τον αδένα της υπόφυσης, ο οποίος ελέγχει με τη σειρά του την ορμονική απελευθέρωση από όλο το σώμα. Επιπρόσθετα τα μικρά μόρια των αιθέριων ελαίων απορροφώνται από το δέρμα. Αυτά τότε διαλύουν τα λίπη και τα υγρά στο σώμα. Αυτό τους επιτρέπει να αιωρούνται μέσα στο σώμα, να χαλαρώνουν ή να διεγείρουν, να αποτοξινώνουν και να αναζωογονούν.

Οι περισσότεροι ειδικοί στην αρωματοθεραπεία θα ακολουθήσουν μια ολιστική προσέγγιση στην συνεδρία με τον πελάτη. Αυτό θα τους εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξουν στη συνέχεια τα κατάλληλα αιθέρια έλαια ώστε να έχουν τα μέγιστα δυνατά θεραπευτικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να αποφύγουν οποιαδήποτε έλαια που αντενδείκνυνται. Τα αγνά οργανικά αιθέρια έλαια είναι αναμεμειγμένα μέσα στο λάδι για το μασάζ κι έτσι δημιουργούν ένα μοναδικό μείγμα για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Αυτό το μείγμα συχνά θα διαφέρει σε κάθε συνεδρία, διότι εξαρτάται από το πώς αισθάνεται ο πελάτης και ποια ήταν η ανταπόκριση του σώματος κάθε προηγούμενη φορά. Συνήθως χρησιμοποιείται με το παραδοσιακό Σουηδικό μασάζ, ενώ υπάρχουν κι άλλες τεχνικές που εξαρτώνται από τον θεραπευτή και τις συνήθεις τεχνικές του, αλλά και από τις απαιτήσεις του πελάτη. Πολλοί θεραπευτές βέβαια μπορούν και φτιάχνουν μείγματα για τους πελάτες, ώστε να συμπληρώνουν τη θεραπεία στο σπίτι. Αυτά μπορεί να είναι λάδια για το μπάνιο ή λάδι για μασάζ ή ακόμη και αρώματα χώρου.

* Κάντε click εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για τα έλαια και τις ιδιότητές τους: Massage Αρωματοθεραπείας

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
Ένας ευχάριστος και αποτελεσματικός τρόπος για την εξισορρόπηση της ενέργειας και την ίαση πολλών προβλημάτων. Ενεργοποιούμε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, χέρια ή αυτιά με δακτυλοπίεση. Αυτά τα σημεία συνδέονται με νευρικούς διόδους στον εγκέφαλο και επιδρούν θετικά συντονίζοντας την ροή της ενέργειας στα σημεία κλειδιά. Ανακουφίζει το κυκλοφοριακό, μυϊκό και νευρικό σύστημα, δημιουργώντας μια αίσθηση ισορροπίας και ευεξίας.

ΓΙΟΓΚΑ
Για να γνωρίσετε την γιόγκα θα προγραμματίσετε ένα προσωπικό ραντεβού με δάσκαλο που έχει περάσει από ειδική εκπαίδευση έτσι ώστε να σας καθοδηγήσουν στο μονοπάτι αυτής της σύνθετης και πλούσιας πρακτικής.

Μερικά από τα ωφέλη που σας προσφέρει η Γιόγκα: 
o Αρμονία και ισορροπία μεταξύ σώματος, νου και πνεύματος.
o Αυξημένη δύναμη, ευλυγισία, εύρος κίνησης και ισορροπία.
o Ηρεμεί το νου και το νευρικό σύστημα.
o Αναζωογονεί σώμα και νου.
o Επιβραδύνει τον ρυθμό της καρδιάς.
o Εξισορροπεί την πίεση του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία.
o Ρυθμίζει τις ορμόνες και τους βιολογικούς ρυθμούς του σώματος.
o Ενδυναμώνει, τονώνει τους μυς, και χαρίζει ευλυγισία.
o Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
o Αυξάνει την ενέργειά μας.
o Καταπολεμά την κατάθλιψη, το άγχος και την αϋπνία.
o Μας χαρίζει μια καινούρια πιο θετική αντίληψη για τη ζωή.
o Μας βοηθά να ξαναβρούμε τον πιο ανθρώπινο και ευαίσθητο εαυτό μας,
να νοιαζόμαστε για τους άλλους και το περιβάλλον.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Το Bio Nails & Beauty Salon προτείνει μια ξεχωριστή θεραπέια αποτοξίνωσης και χαλάρωσης βασισμένη στην σοκολάτα.
Η εμπειρία για το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται η σοκολάτα είναι μοναδική, το ευχάριστο άρωμα που αναδύεται κάνει ακόμη πιο ευχάριστη τη συνεδρία αφού μέσω της διαδερμικής διείσδυσης και της όσφρησης εκκρίνονται στον εγκέφαλο ενδορφίνες, ορμόνες που προκαλούν μια αίσθηση ευφορίας, χαράς και ευεξίας.

Το Bio Nails & Beauty Salon εκμεταλλευόμενο τις ευεργετικές ιδιότητες του μοναδικού αυτού προϊόντος, και αφού το συνδύασε με μια σειρά από φυσικά προϊόντα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δημιούργησε μια σειρά θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα.

Στο σώμα:
Η μορφή καφεΐνης που περιέχει, δρα αποτελεσματικά κατά της κυτταρίτιδας και του λίπους, η θεοβρωμίνη , ένα από τα κύρια συστατικά της, επενεργεί ως ελαφρύ διουρητικό αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό xαρίζοντας ένα δέρμα λείο, απαλό γεμάτο λάμψη και υγεία.
Τέλος άλλο ένα πολύ σημαντικό συστατικό είναι οι πολυφαινόλες οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχονται κα στο τσάι και το κρασί και προσφέρουν προστασία από το καρδιοαγγειακά νοσήματα και από την εμφάνιση του καρκίνου.
Η σοκολατοθεραπεία είναι μια ολιστική θεραπεία επειδή επενεργεί τόσο διαδερμικά όσο και στον ψυχισμό του ατόμου, καταπολεμώντας το άγχος και το στρες. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να επιτύχουμε μια ολοκληρωμένη περιποίηση, συνιστάται αρχικά η εφαρμογή της μάσκας σώματος και όσο αυτή επενεργεί να εφαρμόζεται η μάσκα προσώπου.

Στο πρόσωπο:
Περάν των παραπάνω ευεργετικών που αναφέραμε η χρήση των προϊόντων αυτών χαρίζουν στην περιοχή του προσώπου ολοκληρωμένη περιποίηση με αποτελέσματα μοναδικά.
Ο συνδυασμός και των δύο αυτών εφαρμογών προσφέρει στο πνεύμα αλλά και στο σώμα το καλύτερο αποτέλεσμα στην πρόληψη αλλά και την καθημερινή φροντίδα του δέρματος.

Συμπερασματικά
• Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και το λίπος
• Ανανεώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος
• Χαρίζει λάμψη και νεανική όψη
• Καταπολεμά το στρες και το αποτοξινώνει

ΘΑΛΛΑΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – S.P.A.
Η σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon θα σας προτείνει μια ξεχωριστή θεραπεία αναζωογόνησης και χαλάρωσης βασισμένη σε στοιχεία που μας προσφέρει ο θησαυρός της θάλασσας. Άλατα από την νεκρά θάλασσα για την απολέπιση και αποτοξίνωση του σώματος σε συνδιασμό με την θεραπευτική λάσπη κατάλληλη για μυϊκούς πόνους, δερματικές παθήσεις ,χαλάρωση ,αποτοξίνωση, αδυνάτισμα.
Ειδικά λάδια ενισχυμένα με βιταμίνες ιχνοστοιχεία και φυσικά δραστικά στοιχεία κατάλληλα για την διατήρηση της καλής υγείας και ισορροπίας της επιδερμίδας. Μάσκες σώματος εμπλουτισμένες με όλα τα θαλάσσια συστατικά ,απόλυτα συμβατά με το ανθρώπινο σώμα που η επίδραση τους έχει μεγαλύτερη διάρκεια και ισχυρά αποτελέσματα.

Μασάζ με συνδυασμό φυκιών
Η σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon θα σας προτείνει μια συνεδρία μασάζ σε συνδυασμό με προϊόντα που περιέχουν πολλά διαφορετικά είδη φυκιών και έχουν την δυνατότητα να αποτοξινώσουν ολόκληρο το σώμα σας και να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σας.

Μερικές από τις ιδιότητες των φυκιών είναι:
• Το πλούσιο περιεχόμενο των φυκιών σε ορυκτά βοηθάει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία στο σώμα. Αυξάνει την ευκολία να απορροφά η κυκλοφορία τα θρεπτικά στοιχεία μέσα στο σύστημα και να αποβάλλει τοξίνες και περιττά.
• Τα διάφορα υπάρχοντα ορυκτά μπορούν να απαλύνουν και να καθαρίσουν το δέρμα, αφήνοντας μαλακό λείο και εύκαμπτο
• Οι βιταμίνες Α και Ε όπως και μερικοί από τους ορυκτούς καταλύτες (π.χ. σελήνιο) λειτουργούν ενάντια στην γήρανση και σαν αντιτοξικά. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος
• Μια μικρή ποσότητα γύρω στο 3 τοις εκατό έχει τεράστια ικανότητα στο να απαλύνει το δέρμα
• Σε προϊόντα για τα μαλλιά τα άλγη χρησιμοποιούνται ως μαλακτικός και υγραντικός παράγοντας λόγω του κατιόντος φορτίου. Αυξάνουν την ζωηράδα των μαλλιών και του σώματος. Με τακτική χρήση μπορεί να βοηθήσουν στην παρεμπόδιση απώλειας μαλλιών.
• Η κυτταρίτιδα αποτελείται από παγιδευμένες τοξίνες στον υποδόριο ιστό.
• Τα φύκια βοηθούν στην διάσπαση των κυττάρων του λίπους σπάζοντας τους χημικούς δεσμούς και επιτρέποντας να ελευθερωθεί το παγιδευμένο περιττό υλικό το οποίο μέσα από το λεμφικό σύστημα απομακρύνεται.
• Τα ιχνοστοιχεία λειτουργούν σαν καταλύτες στις φυσικές αντιδράσεις των ενζύμων μέσα στο σώμα για να εξασφαλίζονται οι φυσιολογικές λειτουργίες του μεταβολισμού. Μεταξύ άλλων χημικών παραγόντων η σιλικόνη λειτουργεί στα φυκόφυτα ακαριαία για την σωστή χρησιμοποίηση των θρεπτικών στοιχείων και για την συνακόλουθη απομάκρυνση των τοξικών ουσιών.

Ο ψευδάργυρος ένα σπουδαίο ορυκτό στα φύκια είναι ένας απαραίτητος βιοκαταλύτης σε όλα τα ενδοκρινολογικά συστήματα. Αυτά τα συστήματα έχουν άμεση επίδραση στο δέρμα Έτσι θα βοηθήσει άμεσα να σταθεροποιηθεί το δέρμα. Χρησιμοποιείται συχνά σε θεραπείες ακμής και σαν προστατευτικό από τις ακτίνες του ήλιου. Υπάρχει η σκέψη ότι ο ψευδάργυρος βοηθάει στον έλεγχο της έκκρισης των σμηγματογόνων αδένων.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
• Το μαγνήσιο και το ασβέστιο είναι πολύτιμες ουσίες που ενεργοποιούν άλλα συστήματα του σώματος κυρίως τα ενζυμικά. Το μαγνήσιο βοηθάει στο σωστό μεταβολισμό του ασβεστίου και του φωσφόρου και του νατρίου και απορροφάται εύκολα από το σώμα.
• Το ασβέστιο έχει άμεση σχέση με τα οστά και την πρωτεϊνούχα μάζα των κυττάρων. Είναι επίσης γνωστό ότι χρησιμεύει για την διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων κατά το πήξιμο του αίματος και σαν διεγερτικό των μυών και των νεύρων. Το μαγνήσιο είναι σημαντικό στοιχείο της χλωροφύλλης.
• Τα ιχνοστοιχεία μπορούν να ενώνονται με τις πρωτεΐνες και να απορροφούνται εύκολα. Η αξία για το δέρμα βρίσκεται στην ικανότητα ύγρανσης του αναφερόμενου συνδυασμού. Σε αυτή την διαδικασία μονάχα οι πρωτεΐνες είναι δεκτικές.
• Επειδή τα ιχνοστοιχεία διαπερνούν το σώμα πρόθυμα εάν υπάρχουν καλές συνθήκες θερμοκρασίας βοηθούν να αποβάλλει το σώμα το υπερβολικό νερό και τα λιπαρά και βελτιώνουν την κυκλοφορία. Με αυτό τον τρόπο διαδραματίζεται μια φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης.

Συμπερασματικά
Τα αποτελέσματα της χρήσης των φυκιών θα γίνουν πολύ σύντομα αυταπόδεικτα τόσο στην αισθητικό όσο και στον πελάτη. Τα θαλάσσια φύκια προσφέρουν αναρίθμητα οφέλη σε όλο το σώμα ή σε συγκεκριμένες περιοχές και χρησιμοποιούνται πρακτικά από ανέκαθεν.
Με την ανάπτυξη των μεθόδων επιστημονικής έρευνας και των καλλυντικών ή μελλοντική κατανόηση της αξίας των θαλάσσιων φυκιών για το ανθρώπινο σώμα θα προχωρήσει.
Μέχρι τότε θα αρκεί η έννοια μίας φυσικής αναζωογονητικής πηγής του δέρματος και περιποίησης του μεταβολισμού. Αν δεν υπάρχει μια ιδιαίτερη αντένδειξη ή αλλεργία κάθε πελάτης που βλέπετε είναι ένας ιδανικός υποψήφιος για αυτό το υπέροχο υλικό κατά του στρές.

MASAZ DETOX – (Λεμφικό)
Η σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon θα σας προτείνει μια συνεδρία μασάζ βασισμένη σε προϊόντα βιολογικά που έχουν την δυνατότητα να αποτοξινώσουν ολόκληρο το σώμα σας.
Σκοπός μας είναι τα βότανα και τα βιολογικά λάδια να διαπεράσουν την επιδερμίδα και με τους κατάλληλους χειρισμούς μάλαξης να επιτύχουμε την θεραπέια αποτοξίνωαης και χαλάρωσης βασισμένη στην θεωρία ενεργοποίησης αυτοθεραπείας του σώματος.
Αποτέλεσμα είναι ένα μικρό διάλειμμα απο την καθημερινή μας πίεση με σκοπό την ευεξία την καλή υγεία του ανοσοποιητικού μας συστήματος αλλά και του πνεύματος.

Υπεύθυνη για το Bio Nails & Beauty Salon
Μαρία Καραϊσκάκη

Τηλ . επικοινωνίας  210- 6536074  | Κ. 6977 – 553 983

Το Bio Nails & Beauty Salon σας προτείνει την εναλλακτική προσέγγιση στην περιποίηση του σώματος με υπηρεσίες και προϊόντα φιλικά προς τον άνθρωπο. Στο χώρο μας λειτουργεί και το ειδικό τμήμα φροντίδας σώματος με εξειδικευμένες συνεδρίες θεραπευτικού μασάζ σιάτσου, ειδικός χώρος για χαμάμ, τμήμα αρωματοθεραπείας , ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα μάλαξης σώματος ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Με τον όρο μασάζ ή μάλαξη εννοούμε το σύνολο των χειρισμών που βασίζονται στις αρχές της ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας του σώματος και εφαρμόζονται με τα χέρια στους μαλακούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος από τον ειδικό. Η εξέλιξη του μασάζ στο πέρασμα του χρόνου και ανάμεσα στους πολιτισμούς τόσο στην ανατολή αλλά και στη δύση, μας έχει δώσει ένα μεγάλο πλούτο μεθόδων και τεχνικών χειρισμού του ανθρώπινου σώματος. Σκοπός όλων αυτών των χειρισμών είναι η θεραπευτική δράση, η σωματική ευεξία και η ψυχική ισορροπία του ανθρώπινου σώματος.

Το μασάζ γενικότερα βοηθάει: 
* στην ανακούφιση από τον πόνο
* την μείωση της κόπωσης 
* στην χαλάρωση του νευρικού συστήματος 
* την μείωση στρές
* στην ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
* στην βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας 
* στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων
* στην αντιμετώπιση διαφόρων συμπτωμάτων (ημικρανίες, αϋπνία, δύσπνοια, κατάθλιψη) 

Ενημερωθείτε από το προσωπικό σύμβουλο του Bio Nails & Beauty Salon.Δημιουργήστε μία ασπίδα προστασίας στους σύγχρονους και εξοντωτικούς ρυθμούς ζωής και αποφορτιστείτε από την κακή ψυχική διάθεση ή το στρές με ένα αναζωογονητικό διάλειμμα στο Bio Nails & Beauty Salon.Χαλαρώστε με την ευεργετική εμπειρία της μάλαξης σε συνδυασμό με όποια άλλη εφαρμογή σας ταιριάζει.Η έμπειρη σύμβουλός μας θα σας υποδεχθεί σε ένα χώρο απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης προσφέροντας σας μία ολιγόωρη ή ημερήσια παραμονή γεμάτη από θετικές εμπειρίες.

Advertisements