Τατουάζ χέννα – Μόνιμο

Παροχές
Το Bio Nails & Beauty Salon ερευνά το χώρο της κοσμετολογίας και χρησιμοποιεί φυτικά υποαλλεργικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης χρονικής διάρκειας για να αποκαταστήσει ή να βελτιώσει τυχόν ατέλειες που η φύση ή ο χρόνος έχει δημιουργήσει. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών να στηρίξουμε με συνέπεια σεβασμό τις ανάγκες και τα προβλήματα αισθητική φύσης που τυχόν αντιμετωπίζετε.

Υπηρεσίες
• Σχεδιασμός φρυδιών
• Μόνιμη βαφή φρυδιών (σχήμα)
• Μόνιμη βαφή ματιών (eye-liner)
• Μόνιμο περίγραμμα χειλιών
• Δημιουργία ελιάς
• Αποκατάσταση ουλών

Επιπλέον Παροχές
* Αποκατάσταση/Διόρθωση χρώματος
* Διόρθωση σχήματος φρυδιών (πάχος, μήκος, κλπ)
* Ενίσχυση φρυδιών, ουλών, αποχρωματισμού, δερματικών προβλημάτων κλπ.

Με την βοήθεια του σύμβουλου του Βio Nails & Beauty Salon θα διατηρήσετε την προσωπικότητα σας βελτιώνοντας λεπτομέρειές που τυχόν σας επηρεάζουν στην καθημερινή σας ζωή ή θα δημιουργήσετε την αισθητική που σας ταιριάζει.

ΤΑΤΟΥΑΖ – ΧΕΝΝΑ
Στη χώρα μας η τέχνη του henna tattoo είναι αρκετά δημοφιλής και προτιμάται από όσους θέλουν να στολίσουν το σώμα τους προσωρινά χωρίς τη δέσμευση του μόνιμου τατουάζ. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος έχει μικρή διάρκεια 5-10 ημέρες ανάλογα με το σημείο και την περιποίηση.
Επιλέγετε το σχέδιο και το σημείο όπου θέλετε να εφαρμόσετε τη χέννα.
Προσέξτε τα σχέδια να μην έχουν πολύ λεπτά σημεία, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο. O εφαρμοστής αντιγράφει το σχέδιο σε ένα ριζόχαρτο με ειδικό μελάνι. Βρέχει ελαφρά το σημείο που έχετε επιλέξει, το ταμπονάρει και εφαρμόζει πάνω του το ριζόχαρτο. Σε λίγο το ριζόχαρτο αφαιρείται και μένει το αποτύπωμα του σχεδίου πάνω στο δέρμα. Παίρνοντας μικρή ποσότητα πάστας με ένα ξυλάκι η με λεπτό πινέλο , ο εφαρμοστής ξεκινά να την περνά σιγά-σιγά πάνω από το σχέδιο. Η χέννα σχηματίζει μια κρούστα, η οποία εισχωρεί στο δέρμα και το χρωματίζει σταδιακά. Εφαρμόζεται λοσιόν σταθεροποίησης. Αφού ολοκληρωθεί το σχέδιο, πρέπει να το αφήσετε να απορροφηθεί και να μην το πλύνετε για 4 ώρες. Η διάρκεια του henna tattoo κυμαίνεται από 1-2 εβδομάδες και εξαρτάται από την ποιότητα της χέννας, την φροντίδα αλλά και την κάθε επιδερμίδα ξεχωριστά.
Όταν αναφερόμαστε σε μαύρη χέννα και όχι στην φυσική 100 % πάστα συνίσταται να γίνει ο έλεγχος για αλλεργική αντίδραση του ατόμου.

Πώς χρωματίζει η φυσική χέννα;
Η χέννα παράγει ένα κόκκινο-πορτοκαλί μόριο, με την ονομασία Lawsone, που βρίσκεται στα φύλλα του φυτού, και σε υψηλότερη συγκέντρωση στους μίσχους. Έχει την ιδιότητα να δημιουργεί δεσμούς με τις πρωτεΐνες και με αυτό τον τρόπο μπορεί να δώσει χρώμα στην επιδερμίδα, στα μαλλιά, στα νύχια, αλλά και να χρησιμοποιηθεί ως βαφή για μάλλινα, μεταξωτά και δερμάτινα υφάσματα. Έτσι, για παράδειγμα, στην περίπτωση των μαλλιών, το χρωματικό μόριο διεισδύει στον άξονα της τρίχας, δημιουργεί δεσμούς με την κερατίνη της και δίνει μια φυσική, κοκκινωπή απόχρωση.

ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ
Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια τεχνική που επιτρέπει ένα διακριτικό μακιγιάζ με φυσικές αποχρώσεις ή μία αποκατάσταση ή διόρθωση τυχόν ατελειών από φυσικούς ή εξωτερικούς παράγοντες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Διάρκεια
Διαρκεί 2-8 χρόνια ανάλογα με την ποιότητα των χρωμάτων αλλά και το ίδιο το δέρμα.
Με την φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας το χρώμα σταδιακά ξεθωριάζει.

Η προετοιμασία
Γίνεται καθαρισμός και αντισηψία του δέρματος και του σημείου εφαρμογής.
Μια ειδική κρέμα εξωτερικής χρήσης εφαρμόζεται στο σημείο που θα γίνει η παρέμβαση.
Χρόνος αναμονής 20΄ έτσι ώστε να δράσει το προϊόν.

Η τεχνική
Μια χρωστική ουσία εισχωρεί στην επιδερμίδα σε βάθος 0,5mm με τη βοήθεια μιας συσκευής ημιμόνιμου tattoo που στην άκρη της είναι προσαρμοσμένη μια μικροσκοπική βελόνα μιας χρήσης ανά συνεδρία.
Δημιουργείται ένας επιφανειακός μικροτραυματισμός στην επιδερμίδα που επουλώνεται σύντομα χωρίς τον σχηματισμό ουλής. Η συσκευή προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας, της δομής του προσώπου.

Η Συντήρηση
Εκτός από την πρώτη συνεδρία για την λήψη ιστορικού και σχεδιασμό των αναγκών ανά περίπτωση ακολουθούν δύο ακόμα συνεδρίες για την επίτευξη του προσχεδιασμένου στόχου που έχουν διάρκεια 1-2 ώρες ανάλογα με το στόχο. Η φροντίδα στο σπίτι είναι για 2-3 μέρες κατόπιν της συνεδρίας και ανάλογα την περίπτωση.

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών – Δερματοστιξία
Μπορούμε να συμπληρώσουμε κενά που υπάρχουν στα φρύδια, να τονώσουμε το χρώμα τους ή να δημιουργήσουμε σχήμα σε ασύμμετρα φρύδια.
Επίσης έχουμε την δυνατότητα σχεδιασμού φρυδιού σε άτομα που δεν έχουν καθόλου τρίχες με ειδική τεχνική , είτε από φυσικά αίτια είτε από αποτέλεσμα θεραπειών αποκατάστασης της υγείας τους.

Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών – Δερματοστιξία
Τονίζουμε το περίγραμμα των άτονων χειλιών ή διορθώνουμε το σχήμα τους.
Η τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ γίνεται από τις εκπαιδευμένες αισθητικούς του Bio Nails & Beauty Salon, με ανώδυνο μηχάνημα μόνιμου μακιγιάζ και με χρωστικές υψηλής ποιότητας, τηρώντας τους σωστούς κανόνες υγιεινής κατόπιν προσωπικού ραντεβού και λήψη ιατρικού ιστορικού.
Επίσης στην πρώτη συνάντηση γίνεται η καταγραφή των αναγκών του ατόμου και το τέστ αλλεργίας για κάθε περίπτωση.

Μόνιμο μακιγιάζ ματιών eye liner – Δερματοστιξία
Τονίζουμε το περίγραμμα των ματιών έτσι ώστε να μην χρειάζεται μακιγιάζ ή διορθώνουμε το σχήμα τους.

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ– ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
Το Bio Nails & Beauty Salon σας προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία την περμανάντ βλεφαρίδων και την μόνιμη βαφή βλεφαρίδων.
Σκοπός μας είναι η αποφυγή του εργαλείου γυρίσματος των βλεφαρίδων γνωστό σε όλες μας ¨ψαλιδάκι¨το οποίο μας δίνει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά χωρίς διάρκεια και με πολλές απώλειες τριχών αφού κατά την εφαρμογή κάποιες από τις βλεφαρίδες μας πέφτουν η ¨τσακίζουν΄.
Έτσι μπορείτε τώρα με ασφάλεια και χωρίς το πόνο που καμιά φορά προκαλεί το ¨ψαλιδάκι¨ να επιλέξετε το μόνιμο τρόπο για να έχετε ένα αποτέλεσμα μοναδικό με διάρκεια. Αυτή η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα η γυναίκα να έχει το μακιγιάζ που χρειάζεται χωρίς να φοβάται ότι κατά την διάρκεια της ημέρας χρειάζεται να γίνει διόρθωση εφόσον δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες (ιδρώτα,νερό,ντεμακιγιάζ κλπ). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της χωρίς
να ανησυχεί για την άψογη εμφάνιση της.

Η εφαρμογή διαρκεί 45 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό

Υπεύθυνη για το Bio Nails & Beauty Salon
Μαρία Καραϊσκάκη

Τηλ . επικοινωνίας  210- 6536074  | Κ. 6977 – 553 983

Το Bio Nails & Beauty Salon σας προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς στο κομμάτι της προσωρινής ή μόνιμης διακόσμησης του σώματος.

Με βασικές προϋποθέσεις
• Αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής 
• Υπηρεσίες αισθητικής υψηλού επιπέδου
• Επιλεγμένα επαγγελματικά προϊόντα
• Αρμονική συνεργασία με τον άνθρωπο

Παράλληλα σας προσφέρει περμανάντ ή εάν επιθυμείτε μόνιμη βαφή στις βλεφαρίδες σας.

Η σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon κατόπιν ραντεβού θα σας ενημερώσει για τις υπηρεσίες ομορφιάς που μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

ΤΑΤΟΥΑΖ ΧΕΝΝΑ 
Ο προσωρινός και ανώδυνός χρωματισμός του σώματος με την χρήση της χέννας αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό τρόπο τα τελευταία χρόνια στην διακόσμηση του σώματος των δύο φύλλων όλη την διάρκεια του χρόνου.
Η χέννα είναι φυτικό προϊόν και προέρχεται από ένα μικρό δέντρο ή θάμνο που ευδοκιμεί σε ζεστά, ξηρά κλίματα. Τα φύλλα συλλέγονται, αποξηραίνονται και μετατρέπονται σε σκόνη η οποία, όταν αναμειγνύεται με κάποιο υγρό, μετατρέπεται σε πάστα που μπορεί να χρωματίσει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.
Η λέξη henna προέρχεται από την αραβική ονομασία για το φυτό Lawsonia Inermis. 
Τη συναντούμε, ωστόσο, με διαφορετικά ονόματα σε πολλούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Στα βόρεια της Ινδίας, στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές ονομάζεται «Mehndi», στη Μαλαισία τη συναντάμε ως «Gorintaaku», ενώ στη νότια Ινδία, στη Σιγκαπούρη και 
στη Σρι Λάνκα, όπου χρησιμοποιούν φρέσκα φύλλα και όχι την πούδρα της, την ονομάζουν «Marudhaani». 
Η χέννα χρησιμοποιούνταν από γυναίκες και άνδρες για να βάψουν τα μαλλιά ή τα γένια τους, αλλά και να στολίσουν με σχέδια την επιδερμίδα τους σε εορτασμούς, σε γάμους 
και θρησκευτικές τελετές στην ανατολική Μεσόγειο από την Εποχή του Oρείχαλκου. 
Στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης έχουν βρεθεί τοιχογραφίες, που χρονολογούνται πριν την έκρηξη του ηφαιστείου το 1680 π.Χ., οι οποίες απεικονίζουν νεαρές γυναίκες με χέννα στα νύχια και τις παλάμες τους. Σήμερα, καλλιεργείται κυρίως στη δυτική Ινδία, στο Πακιστάν, στο Μαρόκο, στην Υεμένη, στο Αφγανιστάν, στη Σομαλία, στο Σουδάν και στη Λιβύη.

ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Δερματοστιξία – Αισθητικής αποκατάστασης προσώπου

Στο Bio Nails & Beauty Salon κατόπιν συνεννόησης έχουμε την δυνατότητα να βρούμε την λύση σε ατέλειες που τυχόν έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του προσώπου.
• Σχηματισμός φρυδιών
• μόνιμη γραμμή άνω και κάτω eye-liner 
• μόνιμο περίγραμμα χειλιών
• διόρθωση σχήματος χειλιών – φρυδιών 
• αποκατάσταση σχήματος φρυδιών μετά από θεραπείες κλπ.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό αφού οι τεχνικές αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υψηλών προδιαγραφών έτσι ώστε να μας εξασφαλίζουν το 100% του στόχου μας.
Η φυσική όψη αλλά και η ασφάλεια είναι ο στόχος της μόνιμης αυτής εφαρμογής.
Η υπεύθυνη του Bio Nails & Beauty Salon θα σας υποδεχθεί σε ένα προσωπικό ραντεβού για να καταγράψει τις ανάγκες σας και το ιστορικό σας έτσι ώστε να σας προτείνει την καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας.

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ – ΒΑΦΗ
Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας να είναι όμορφη και ταυτόχρονα συνεπείς στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτεί η προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή της έκαναν της εταιρείες που ασχολούνται με αυτό τον τομέα πιο συστηματικά και να καινοτομήσουν! 
Στην υπηρεσία της γυναίκας προσθέσαμε την μόνιμη πέρμαναντ βλεφαρίδων τεχνική η οποία αντικαθιστά το καθημερινό γύρισμα των βλεφαρίδων με το γνωστό εργαλείο
( ψαλιδάκι). Η εφαρμογή μόνιμης βαφής αντικαθιστά την εφαρμογή του προϊόντος βαφής (μάσκαρα) που σε καθημερινή χρήση είναι κουραστική αλλά και ταλαιπωρεί την ευαίσθητη περιοχή των ματιών αφού για να τα απομακρύνουμε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε διάφορα ισχυρά ξεβαφτικά ματιών. 
Έτσι με την νέα μόνιμη βαφή βλεφαρίδων αποφεύγουμε την καθημερινή χρήση μάσκαρα αφού έχουμε ένα αποτέλεσμα που διαρκεί και δεν αλλοιώνεται ούτε με την καθημερινή χρήση νερού η άλλων εξωτερικών παραγόντων.

Advertisements