Περιποίηση προσώπου

ΒΙΟ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

1. Bio Welcome (Βαθύς Καθαρισμός προσώπου Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου και σημείο αναφοράς την χρήση φυτικών καλλυντικών δημιουργήσαμε την Βio Welcome.
Είναι περιποίηση σε βάθος με σειρά από καλλυντικά φιλικά προς το δέρμα χωρίς προσθήκες συντηρητικών και αρωμάτων που δεν προέρχονται από την φύση. Η επιλογή της σειράς των καλλυντικών έχει γίνει με κριτήριο την υψηλή ποιότητα αλλά και την φιλική προσέγγιση του δέρματος αφού στερούνται χημικών συντηρητικών και αρωμάτων.
Σκοπός μας είναι η απομάκρυνση των ρύπων από την επιδερμίδα η αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας και η διατήρηση της υγρασίας του.

2. Keeper (ξηρά η αφυδατωμένα δέρματα Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον καθαρισμό του προσώπου αλλά και την περιποίηση του ξηρού ή αφυδατωμένου τύπου δέρματος δημιουργήσαμε την keeper.
Είναι περιποίηση σε βάθος με καλλυντικά που απευθύνονται σε ώριμα αλλά και ειδική σειρά για νεανικά δέρματα μελετημένα για την αποκατάσταση της υγρασίας της επιδερμίδας.
Σκοπός μας είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα με την βοήθεια καθαριστικών και απολεπιστών πλούσια σε γλυκοπρωτείνες, έλαια, και λιπαρές ουσίες τόνωση με την ειδική λοσιόν και η βαθειά ενυδάτωση με ορό εμπλουτισμένο με βιταμίνες & ιχνοστοιχεία ειδικά επιλεγμένα για το δέρμα που πάσχει από αφυδάτωση ανεξάρτητα με την ηλικία.

3. Υouth – Flower (Σειρά νεότητας – Οξέα λουλουδιών Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου αλλά και την διατήρηση της νεότητας με προϊόντα που βασίζονται σε βιολογικά εκχυλίσματα λουλουδιών δημιουργήσαμε την flower.
Είναι εναλλακτική περιποίηση που λειτουργεί διαχρονικά απέναντι στην γήρανση της επιδερμίδας είτε από τους εξωτερικούς παράγοντες είτε από την πάροδο του χρόνου.
Σκοπός μας είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με την εφαρμογή του ειδικά σχεδιασμένου ορού που περιέχει τέσσερα εκχυλίσματα λουλουδιών μολόχας, κρίνου, Frangipani Freesia και τέσσερα διαφορετικά οξέα. Στην συνέχεια η εφαρμογή, με την βοήθεια της μάλαξης, των ενισχυμένων κρεμών δίνει στο δέρμα τα χαμένα συστατικά του.

4. Hope 
(Ωριμα δέρματα – Αναζωογόνηση – ενισχυμένη ενυδάτωση Χρόνος 1 ώρα & 30¨)

Με στόχο τον καθαρισμό του προσώπου αλλά και την ενισχυμένη ενυδάτωση του ξηρού ή αφυδατωμένου ώριμου δέρματος δημιουργήσαμε την Hope.
Είναι περιποίηση με καλλυντικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του ώριμου δέρματος. Ολοκληρωμένη εφαρμογή καθαρισμού και αμπουλοθεραπείας που η φιλοσοφία της στηρίζεται στην αναζωογόνηση και την τόνωση και ενισχυμένη ενυδάτωση του δέρματος.
Σκοπός μας είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα με την βοήθεια καθαριστικών και απολεπιστικών πλούσια σε γλυκοπρωτείνες, έλαια και λιπαρές ουσίες.
Στην συνέχεια η τόνωση με ειδική λοσιόν που περιέχει χαμομήλι ginseng, αμαμελίδα αγγούρι, αμινοξέα και τέλος να εφαρμοστούν υψηλής ποιότητας καλλυντικά και κρέμες πλούσια σε βιταμίνες A,C,E,H.Με την βοήθεια μάσκας θα εγκλωβίσουμε τα συστατικά που έχουμε εφαρμόσει έτσι ώστε να απορροφηθούν 100% απο την επιδερμίδα μας.

5. Fruit ( οξέα φρούτων Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου αλλά και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με προϊόντα που βασίζονται στα οξέα που μας δίνουν τα φρούτα δημιουργήσαμε την Fruit. Είναι περιποίηση με καλλυντικά σχεδιασμένα για δέρματα που έχουν την τάση να γίνουν λιπαρά ή που έχουν χάσει την λάμψη τους ή που χρειάζονται ανανέωση. Η εφαρμογή αντιμετωπίζει με επιτυχία τυχόν σημάδια από ακμή ή διχρωμίες ή κηλίδες του δέρματος.
Σκοπός μας είναι η βαθειά απολέπιση της επιδερμίδας και η ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος και η ανανέωση της εξωτερικής στοιβάδας δέρματος.
Όταν έχουμε περιπτώσεις που το δέρμα εμφανίζει σημάδια ή χρώσεις η εφαρμογή βοηθάει και στην λείανση και την λεύκανση του.
Με την συμπυκνωμένη αμπούλα οξέων αλλά και τον ορό ενυδάτωσης του προσώπου διαχειριζόμαστε την έκκριση σμήγματος αλλά και την αποκατάσταση της υγρασίας. Η  μάσκα  με ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες πλούσια σε βιταμίνες και έλαια δεσμεύει τα συστατικά και διατηρεί την υγρασία που το δέρμα χρειάζεται.

6. Privillege (Κυτταροθεραπεία – Αντιρυτιδική Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον καθαρισμό την κυτταρική ανανέωση, την διέγερση των κυττάρων για φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά και την αναγέννηση του επιδερμικού ιστού του προσώπου δημιουργήσαμε την Privillage. H περιποίηση έχει σαν προτεραιότητα την διέγερση των κυττάρων την καλύτερη μικροκυκλοφορία, αναπνοή, θρέψη τους.
Σκοπός μας είναι η ενεργοποίηση του μηχανισμού παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας μας.

7. Balance (Λιπαρό – ακνεικό Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον καθαρισμό του προσώπου αλλά και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με προϊόντα περιποίησης αλλά και απολέπισης ειδικά για δέρματα λιπαρά ή με τάσεις για ακμή δημιουργήσαμε την Balance.
Σκοπός μας είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας από τους ρύπους και την απομάκρυνση από τους μικροοργανισμούς που τυχόν υπάρχουν.
Στόχος μας είναι η βαθειά απολέπιση και η ρύθμιση έκκρισης σμήγματος.
Το δέρμα αποκτά την χαμένη λάμψη του και ταυτόχρονα ¨αναπνέει¨ αφού έχουμε καταφέρει να ενεργοποιήσουμε την σωστή λειτουργία του.

8. Surface (Κηλίδες – Πανάδες- Ευρυαγγείες Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον καθαρισμό του προσώπου αλλά και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με προϊόντα ειδικά για δέρματα που έχουν πανάδες ή ευρυαγγείες ή κηλίδες δημιουργήσαμε την Surface.
Η περιποίηση ακολουθεί μια διαδικασία καθαρισμού και βαθειάς απολέπισης με εξειδικευμένα προϊόντα για δέρματα με προβλήματα χρώσεων που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές ή σε άλλα αίτια.
Σκοπός μας είναι η βαθειά απολέπιση και ενυδάτωση με την ταυτόχρονη σταδιακή απομάκρυνση τυχόν κηλίδων ή πανάδων ή ευρυαγγειών που μπορεί να υπάρχουν.

9. Frozen (Marine – Θαλάσσια συστατικά Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον καθαρισμό του προσώπου αλλά και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με προϊόντα περιποίησης και απολέπισης από στοιχεία της θάλασσας δημιουργήσαμε την Frozen.
Η εφαρμογή προϊόντων που περιέχουν όλα τα ευεργετικά στοιχεία της θάλασσας χαρίζουν την αίσθηση της φρεσκάδας δίνοντας ταυτόχρονα στο δέρμα όλες τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζεται για να διατηρηθεί σε ένα επίπεδο καλής υγείας αλλά και όμορφης εμφάνισης.
Σκοπός μας είναι η βαθειά απολέπιση και ενυδάτωση της επιδερμίδας και η ενδυνάμωση της με κρέμες που περιέχουν σε υψηλά ποσοστά θαλάσσια στοιχεία και βιταμίνες τα οποία έχουν χαθεί.

10. Needs (Σύσφιξη προσώπου – ρυτίδες σακκούλες ματιών – Χρόνος 1 ώρα & 30¨)
Με στόχο τον καθαρισμό του προσώπου την σύσφιξη της επιδερμίδας αλλά και περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών δημιουργήσαμε την Needs. Η εφαρμογή βασίζεται στην χρήση καλλυντικών βάση των αναγκών της περιοχής των ματιών αλλά και ολόκληρου του προσώπου.
Οιδήματα και μαύροι κύκλοι που πιθανά υπάρχουν γύρω από τα μάτια, με την επαναφορά της μικροκυκλοφορίας αλλά και την ενίσχυση της περιοχής με συμπυκνωμένο ορό και πλούσια κρέμα σταδιακά εξαλείφονται.
Σκοπός μας είναι η βαθειά ενυδάτωση ολόκληρου του προσώπου αλλά και η πολύ εξειδικευμένη περιποίηση της περιοχής των ματιών.

11. Customize
Με στόχο την επιλογή θεραπείας που θα αντιμετωπίσει τις δικές σας ανάγκες.
Κατόπιν προσωπικής συνεδρίας με σύμβουλο του Bio Nails & Beauty Salon.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – NATURE

ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

1.Nature Clean    (Βαθύς καθαρισμός προσώπου – 1 ώρα & 30 λεπτά
Ο φυσικός τρόπος για τον καθαρισμό την απολέπιση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας με την βοήθεια της φύσης και των προϊόντων που μας χαρίζει ανάλογα με την εποχή. Χρησιμοποιούμε σκευάσματα φτιαγμένα από φρούτα ,λουλούδια , λαχανικά κλπ, ανάλογα με την εποχή αλλά και τις ανάγκες η προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου. Σκοπός μας είναι να έρθουμε πιο κοντά στην φύση και να απολαύσουμε την φρεσκάδα της αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της.
Το αποτέλεσμα στο δέρμα μας είναι μοναδικό και πάνω από όλα 100% ΦΥΣΙΚΟ!

2.Nature (Ωριμες επιδερμίδες  Αναζωογόνηση – ενισχυμένη ενυδάτωση – Χρόνος 1. 30¨)
Στην κατάλληλη εποχή τα εργαλεία της φύσης θα χαρίσουν τα χαμένα συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα σας.
Σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon θα σας κατατάξει στην κατηγορία που ανήκετε βάση τύπου δέρματος και θα σας προτείνει ακριβώς τι μπορεί η φύση να σας προσφέρει: Κανονικά- Λιπαρά – Ξηρά – Αφυδατωμένα – Ατέλειες – Δυσχρωμίες.

Κάποιες από τις προτάσεις μας για την περιποίηση του δέρματος είναι:

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου
Με βιταμίνη Ε με αφέψημα από ροδοπέταλα και χαμομήλι. Ενισχυμένο με τρία διαφορετικά λάδια (ελαιόλαδο, σουσαμέλαιο,σιτέλαιο) και ποσότητα από κρέμα γάλακτος πλούσια σε λιπαρά κατάλληλα για την ενεργοποίηση μηχανισμού θρέψης των κυττάρων.

Λοσιόν από ροδόνερο
Ειδική λοσιόν φτιαγμένη για ώριμα δέρματα με αποσταγμένο νερό και ροδοπέταλα χαρίζει στην επιδερμίδα την χαμένη λάμψη της.

Πήλινγκ προσώπου με Βρώμη
Με βασικό συστατικό τις νιφάδες της βρώμης αλλά και σύμμαχο τα 100% καθαρά αιθέρια έλαια και άλλα συστατικά της φύσης έχουμε το μείγμα που θα μας χαρίσει την απόλυτη φυσική ενυδάτωση σε συνδυασμό με το βαθύ καθαρισμό του.

Μάσκα προσώπου με Αβοκάντο
Μάσκα με αβοκάντο γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες. Ειδικάγια τις ώριμες ξηρές και λεπτές επιδερμίδες με την βοήθεια του μελιού και τις ιδιότητες που έχει το γάλα για λάμψη έχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε ακόμα τις νέες συνταγές με:
Μέλι/τριαντάφυλλο
Ρυζάλευρο /Μέλι
Μπανάνα/ Αμυγδαλέλαιο

Λάδι αντιρυτιδικό / θρεπτικό για το πρόσωπο
Σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ηλικίας η φύση έχει την δυνατότητα να δώσει και πιο συμπυκνωμένα προϊόντα για θρέψη κατά την διάρκεια της νύχτας. Το θρεπτικό αυτό προϊόν που αποτελείται από σιτέλαιο, καστορέλαιο , φουντουκέλαιο αλλά και από μείγμα αιθέριων ελαίων και χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια του χειμώνα για αναζωογόνηση των κυττάρων.

Κρέμα θρεπτική προσώπου για νύχτα
Φτιαγμένη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας με σκοπό την βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση , ανανέωση. Βασισμένη στο κερί της μέλισσας και τις ευεργετικές ιδιότητες του και με την βοήθεια του ελαιόλαδου και άλλων φυσικών συστατικών έχουμε μια εξαιρετική κρέμα για την νύχτα.

Σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon με προσωπική συνέντευξη θα σας προτείνει ακριβώς τι μπορεί η φύση να σας προσφέρει.

3. Nature – Νεανικές επιδερμίδες
Στην κατάλληλη εποχή τα εργαλεία της φύσης θα χαρίσουν όλες τις ιδιότητες τους με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σας να κερδίσει αυτό που χρειάζεται.

Σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon θα σας κατατάξει στην κατηγορία που σας ανήκετε βάση τύπου δέρματος και θα σας προτείνει ακριβώς τι μπορεί η φύση να σας προσφέρει.

Κανονικά // Λιπαρά // Ξηρά Αφυδατωμένα // Ακνεικά- δυσχρωμίες

Κάποιες από τις προτάσεις μας για την περιποίηση του δέρματος είναι:

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου
Με αιθέρια έλαια με αφέψημα από λεβάντα,δεντρολίβανο,βασιλικό και δυόσμο. Ενισχυμένο με τρία διαφορετικά λάδια (ελαιόλαδο, σουσαμέλαιο, σιτέλαιο) και ποσότητα από Αλόη δημιουργούμε το κατάλληλο για νεανικά δέρματα γαλάκτωμα καθαρισμού.

Λοσιόν από Αγγούρι
Ειδική λοσιόν φτιαγμένη για νεανικά δέρματα με βασικό συστατικό το αγγούρι γνωστό για τις ενυδατικές και στυπτικές του ιδιότητες. Το αγγούρι θα μας χαρίσει τις προστατευτικές του ιδιότητες από τις συνέπειες έκθεσης στον ήλιο και έτσι η λοσιόν μας θα γίνει σύμμαχος στις περιποιήσεις του προσώπου.

Πήλινγκ προσώπου με αμύγδαλα
Φυσικό συστατικό τα αμύγδαλα αλλά και στην κατάλληλη αναλογία τα πέντε διαφορετικά λάδια μας ετοιμάζουμε το ειδικό αυτό φυσικό πήλινγκ για τα νεανικά δέρματα.

Δοκιμάστε επίσης τις νέες συνταγές από:
Λεμόνι / Αργιλο
Ζάχαρη / Λεμόνι
Λάχανο / Βρώμη
Αργιλο/ Ελαιόλαδο
Αβοκάντο/Μπανάνα/Καρύδα

Μάσκα προσώπου με Σταφύλια
Οι ιδιότητες του σταφυλιού που είναι ότι καλύτερο για τα λιπαρά νεανικά δέρματα μας χαρίζουν την καθαριστική και στυπτική μάσκα για το πρόσωπο.

Κρέμα προσώπου με δυόσμο και ελαιόλαδο
Φτιαγμένη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας με σκοπό την περιποίηση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Χωρίς να αφήνει λιπαρότητα περιποιείται και φροντίζει σε βάθος τις νεανικές επιδερμίδες.

Σύμβουλος του Bio Nails & Beauty Salon με προσωπική συνέντευξη θα σας προτείνει ακριβώς τι μπορεί η φύση να σας προσφέρει. 

Η σειρά NATURE αποτελεί μία εναλλακτική προσέγγιση στον τρόπο που φροντίζουμε το πρόσωπο μας. Είναι προτεραιότητα η απαίτηση του ανθρώπου για χρήση απόλυτα φυσικών καλλυντικών για αυτό η συνεργασία με την σύμβουλο του του Bio Nails & Beauty Salon κρίνεται απαραίτητη έτσι ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος προετοιμασίας των σκευασμάτων.

Υπεύθυνη για το Bio Nails & Beauty Salon
Μαρία Καραϊσκάκη

Τηλ . επικοινωνίας  210- 6536074  | Κ. 6977 – 553 983

Στο Bio nails & beauty Salon με την βοήθεια του συμβούλου μπορείτε να επιλέξετε μια από τις θεραπείες προσώπου  της σειράς  BIO ή NATURE.

Η σειρά  BIO μας δίνει την δυνατότητα δέκα διαφορετικών εφαρμογών με προϊόντα που δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά ή αρώματα απόλυτα συμβατά με τον άνθρωπο.

Η σειρά  NATURE μας δίνει την δυνατότητα τριών διαφορετικών κατηγοριών από εφαρμογές που τα προϊόντα παρασκευάζονται από φρέσκα φρούτα και λαχανικά 
ότι καλύτερο η ίδια η φύση μας προσφέρει ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες μας.

Το πρόσωπο είναι ο χάρτης του σώματος και ο καθρέπτης της ψυχής. Η εξωτερική του όψη μας οδηγεί σε συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γενικότερη υγεία αλλά και ισορροπημένη λειτουργία του σώματος μας. 
Πολύ συχνά μας δίνει μηνύματα για τις ανάγκες που τυχόν έχει απλά εμείς δεν είμαστε σε θέση να τα αξιολογήσουμε.
Με την βοήθεια του ειδικού είναι εύκολο να καταλάβουμε την εξειδικευμένη περιποίηση που το δέρμα μας χρειάζεται.
Ορμονικές διαταραχές, υπερβολικό στρές, κακή διατροφή, έλλειψη βιταμινών, γήρανση κλπ είναι το αίτιο που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα το πρόσωπο μας να είναι αφυδατωμένο, θαμπό, με σημάδια, ρυτίδες ή  προβλήματα ακμής. 
Η μελέτη βασίζεται στα χαρακτηριστικά του ατόμου αλλα και τις καθημερινές του συνήθειες καταγράφονται για αξιολόγηση και εντάσσονται σαν στοιχεία για την δημιουργία  εξατομικευμένων  θεραπειών φροντίδας του προσώπου.

Μην ξεχνάμε ότι μπορεί απλά να χρειάζεται προληπτική φροντίδα έτσι ώστε να παραμείνει σε καλή κατάσταση.

Στο Bio Nails & Beauty Salon θα βρείτε επιλεγμένες θεραπείες για την κάθε ανάγκη που έχετε και θα μπορέσετε να επιτύχετε το στόχο σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια θεραπεία της σειράς ΒΙΟ ή εναλλακτικά μια θεραπεία της σειράς NATURE.

– Έμπειροι εφαρμοστές θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας
Ενημερωθείτε και για τα πακέτα περιποίησης προσώπου αναλυτικά

Advertisements